Sportmarketing

Sport verbindt en is bereikbaar voor iedereen. Dit maakt dat sport een effectief instrument is om doelgroepen in beweging te brengen. We zetten onze Legends in in het bedrijfsleven, binnen organisaties, bij scholen en bij sportverenigingen. Onze sporters zijn voorbeelden voor kinderen, maar ze zijn tegelijkertijd benaderbaar door een clinic die ze geven op scholen en sportverenigingen. Bedrijven helpen wij om een gezond werkklimaat te creëren. Neem als voorbeeld ons programma “The Legendary Lane To”. Binnen dit programma begeleiden we samen met onze topsporters de werknemers van een bedrijf naar een bepaald sportevent. We schrijven trainingsschema’s op maat, organiseren gezamenlijke trainingen en teambuildingsactiviteiten.

Clinics

Samen met onze sporters organiseren wij clinics, lezingen en workshops voor bedrijven, scholen en sportverenigingen. Onze sporters hebben allemaal hun eigen verhaal waarin veel componenten voorkomen die interessant zijn voor diverse doelgroepen. Samenwerken, focussen, motiveren, doelen stellen, discipline, het omgaan met tegenslagen, maar ook het vieren van successen… Allemaal dingen waar topsporters mee te maken hebben. Samen bedenken we programma’s op maat, waarbij we uitgaan van de kracht van onze sporters en hetgeen ze bezighoudt buiten de sport.

Kijk hier voor de mogelijkheden

Events

Legendary Lanes kan de organisatie van een compleet event op zich nemen. Wij hebben in ons team veel expertise op dit gebied. Zo is Renate bijvoorbeeld betrokken bij de organisatie van het WK Wielrennen. Naast het organiseren voor derden, hebben wij ook onze eigen events. Denk aan de diverse clinics die wij met onze Legends organiseren en het Sportcongres Noord-Nederland, dat in 2017 zijn eerste succesvolle editie kende.

Sponsoring

Legendary Lanes is uniek in Nederland. De sportmarketingbureaus die er zijn, ondersteunen voornamelijk de absolute wereldtoppers. Legendary Lanes helpt naast de gevestigde namen, ook de groep onder de wereldtop. De gevestigde namen zoals Max Verstappen en Dafne Schippers zijn ook jong begonnen. Iedereen staat achter deze helden, maar deze helden moeten wel gecreëerd worden. Daar is niet alleen talent voor nodig, maar simpelweg ook geld. Het ‘adopteren’ van jonge topsporters kan men zien als een investering voor de toekomst. Met kleine bedragen kan een groot verschil gemaakt worden en wanneer de sporters doorbreken naar de wereldtop, zitten de bedrijven van het eerste uur op de eerste rij! Wij gaan voor onze Legends op zoek naar de juiste match met specifieke bedrijven en zetten in op vernieuwende sponsorovereenkomsten.